Ličnosti

Aida Terzić dobitnica prestižne nagrade Business Elite Awards “40 under 40”

-14. Septembra 2021. godine u Milanu, kao jednoj od 40 najuspješnijih lidera Jugoistočne Evrope, ispod 40 godina starosti.  “40 Under 40”  u Milanu okuplja najuspešnije biznis lidere ispod 40 godina starosti!  Bosnu i Hercegovinu predstavlja Aida Terzić, kojoj će biti uručena prestižna nagrada među 40 najuspješnijih mladih lidera Jugoistočne Evrope.

Milano, grad mode, 14. septembra biće domaćin ovogodišnje svečane večere Business Elite’s “40 Under 40“, koja će okupiti najuspješnije mlade poslovne lidere do 40 godina iz regiona. Među njima će, u Casa Museo Bargatti Valsecchi biti i naša predstavnica Aida Terzić, koja ove godine predstavlja Bosnu i Hercegovinu.

Kao dobitnica prestižne nagrade Business Elite Awards, Aida zvanično postaje jedna od 40 najuspješnijih lidera, ispod 40 godina na području Jugoistočne Evrope.

Kao što je već dobro poznato, еkskluzivni Business Elite's “40 Under 40“ je prestižni program za nagrađivanje i umrežavanje izvanrednih mladih menadžera i preduzetnika iz poslovnog svijeta.

Nakon nominacija u martu 2021. konačan izbor dobitnika je izvršio Advisory Board sastavljen od priznatih biznismena i javnih ličnosti iz SAD-a, Evrope i širom svijeta. Članovi Borda biće objavljeni 20. avgusta odmah nakon potvrđivanja i objavljivanja oficijalnih lista onih koji su prihvatili priznanje.

Članovi “Executive Club” mogu povećati šanse za dalji uspjeh kao rezultat svih novih kontakta koje ostvaruju sa ostalim uspješnim ljudima u biznisu. Pošto se priznanje dodjeljuje besplatno i svako ko je nagrađen ima pravo da isto koristi u vlastite PR ciljeve, jedina veza između nagrada i članstva u klubu je činjenica da samo nagrađeni imaju pravo da se pridruže klubu.

Zadnje objavljeno