Showbiz

BH Telecom: Počela prodaja online ulaznica za novogodišnji spektakl

Kompanija BH Telecom je od 15. decembra omogućila kupovinu online ulaznica povodom jedinstvenog muzičkog spektakla na Balkanu sa Severinom, Halidom Bešlićem, Seidom Memićem Vajtom, Lakom i Mirelom. Bend Dine Šukala i Adisa Sirbubala su posebno za ovu priliku uradili nove aranžmane za neke od starih hitova.

Voditelji troiposatnog atraktivnog programa sa početkom u 21:00 sati su Tarik Filipović i Helena Vuković.

Svi zainteresovani za fantastičnu zabavu „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ na Moja TV karte mogu kupititi putem usluge Pay Per View po cijeni od 7,99 KM klikom na ovaj link.

BH Telecom je svojim korisnicima Moja TV i Moja webTV osigurao BESPLATNO uživanje u ovom spektaklu!

Po završetku muzičkog dijela, korisnike očekuje i jedno filmsko iznenađenje.

Kupovinom online ulaznice za SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM usluga Pay Per View moći će se koristiti od 20:30 sati 31.12.2021. godine, odnosno pola sata prije početka novogodišnjeg programa. Ulaznica uključuje i neograničeni broj ponovnih pregleda kupljenog TV sadržaja tokom 72 sata, kao i besplatno korištenje Moja webTV usluge u trajanju 5 dana od aktivacije usluge.

Iz kompanije BH Telecom pozivaju sve zainteresirane da čim prije sebi i svom društvu osiguraju ulaznice za nezaboravnu novogodišnju noć!

Zadnje objavljeno