Showbiz

FOTO: Izabrani Miss i Mistera turizma BiH

Održan je najreprezentativniji nacionalni izbor turizma i ljepote, Miss i Mister turizma Bosne i Hercegovine. Miss i Mister turizma Bosne i Hercegovine za Miss svijeta su Tanja Karač i Amsal Šorlija. Na drugom mjestu su Džejla Mahmutović i Kasim Hasanović, a na trećem Aiša Čorbo i Faruk Čardaković. Titulu Miss i Mister fotogeničnosti ponijeli su Jelena Škrbić i David Jovičić. Prema izboru žirija, najsimpatičniji su Maja Ana Kragić i Aziz Avdić.

Finalistice i finalisti iz svih dijelova Bosne i Hercegovine predstavili su se u glamuroznom izdanju, noseći najnovije kolekcije domaćih i stranih brendova, kao i naših sponzora, među kojima i Haad, Design by Emina, Granoff, Alma Ras, Unikat Visoko. Miss i Mister turizma Bosne i Hercegovine, Tanja Karač i Amsal Šorlija predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru naredne godine u Španiji, na Kanarskim otocima.

PROČITAJTE I:   Željko Ninčić iz legendarne ”Audicije” nastupa u Žepču s predstavom ”Ero sa ovoga svijeta”

Zahvaljujemo našim generalnim sponzorima Adriatic osiguranje, Hotel Hills Sarajevo, Alta shopping center, Mlinar, kao i ostalim partnerima koji su nam pomogli za vrijeme pandemije i ograničenih epidemioloških uvjeta rada napraviti spektakl i noć za pamćenje, među kojima su i Fresh mendil, Maab spa center, Violeta. Zahvaljujemo i našim medijskim partnerima Face TV, RSG radio, Dnevni avaz, Azra. Izbor možete pogledati na FACE TV u nedjelju 26.12.2021. u 20:30.

PROČITAJTE I:   Željko Ninčić iz legendarne ”Audicije” nastupa u Žepču s predstavom ”Ero sa ovoga svijeta”

Ovaj najstariji i najpoznatiji svjetski izbor Miss Tourism World, čije je sjedište u Londonu u Ujedinjenom kraljevstvu, u našu državu dovela je vlasnica licence gospođa Nikolina Poropat, koja je ujedno vlasnica licence iza Republiku Hrvatsku i Sloveniju.

PR Team Izbor Miss i Mr Turizma BiH

Zadnje objavljeno