Showbiz

FOTO: Šestosatni spektakl Halida Bešlića, Željka Bebeka i „Crvene jabuke“

FOTO: Šestosatni spektakl Halida Bešlića, Željka Bebeka i „Crvene jabuke“ – Kada scenu dijele Halid Bešlić, Željko Bebek i „Crvena jabuka“, onda je spektakl zagarantovan.

Upravo je tako za vikend bilo u Švicarskoj, gdje je nekoliko hiljada posjetilaca uživalo i horski pjevalo čak šest sati.

U dvorani Stadthalle Dietikon u Cirihu tražila se karta više, a svi prisutni morali su imati potvrdu da su vakcinisani, da su preležali koronu ili negativan test.

Legendarni pjevač narodne muzike Halid Bešlić posljednjih godina često nastupa sa Bebekom i “Crvenom jabukom”, a ovaj put za njihov zajednički koncert zaslužan je Urban Team.

Publiku je prvo zagrijao Željko Bebek, a potom su na bini svoj dio vrhunski uradili momci iz „Crvene jabuke“.

Halid Bešlić je svoj dio nastupa počeo duetom „Da zna zora“ sa Željkom Bebekom kada je u dvorani nastao delirijum. Legendarni pjevač narodne muzike pjevao je više od dva sata, a za kraj je na bis izveo „Put me zove“.

– Sve je bilo vrhunski organizirano. Od ovog bolje ne može. Sve pohvale za Urban Team. Drago mi je što počinju veliki koncerti u Evropi, a nadam se da će uskoro krenuti i u dvoranama u BiH. Ovaj maratonski koncert u Cirihu mi je dobro zagrijavanje za Novu godinu u hotelu Hills na Ilidži – kaže Halid Bešlić koji će do kraja 2021. pjevati još u Klagenfurtu, Čakovecu i Dubrovniku.

Dio atmosfere sa koncerta možete vidjeti na linku:

https://www.facebook.com/1762671590685499/posts/3027362880883024/

Zadnje objavljeno