Showbiz

FOTO: Sve spremno za finalni izbor Fotomodela BiH

FOTO: Sve spremno za finalni izbor Fotomodela BiH- Projekat Fotomodel BiH je prevazišao sva očekivanja kako produkcijski tako i organizacijski.

Na trodnevnom kampu 32. djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine imale su priliku da uče, zabave se, te steknu potrebna znanja i vještine kako bi zablistale na prelijepoj scenografiji od 20 h u Hotelu Mepas u Mostaru.

Cijeli tim direkcije se potrudio da djevojke imaju sve potrebno, te je tim fotografa, video producenata,trenera, koreografa radio na pripremi nastupa najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine.

U posjetu Models campu je dolazio i poznati fitness trener iz Mostara Adnan Smayki koji je održao predavanje o zdravoj ishrani i trenažnom procesu kako bi unaprijedio znanje i vještine učesnica ovog velikog državnom projekta. Djevojke su imale priliku da posjete najbolje klubove u gradu,restorane obiđu stari grad,stari most, te druge zanimljive lokacije u Mostaru. Trodnevni models camp odvijao se u prelijepoj Villi Milas gdje su djevojke zaista uživale.

Na finalnoj večeri sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program, nastup plesnih grupa, mažoretkinja, te zvijezde večeri vlasnika hitova El Fuego,Ai Mami Valentino Perutina.

Koliko projekat ulaže u znanje i edukaciju modela govori činjenica da je glavna nagrada za državnu pobjednicu stipendija za školovanje u iznosu od 12 000 KM koju dodjeljuje generalni partner projekta Internacionalni univerzitet Travnik.

Zadnje objavljeno