Showbiz

FOTO: Sve spremno za finalni izbor Fotomodela BiH

FOTO: Sve spremno za finalni izbor Fotomodela BiH- Projekat Fotomodel BiH je prevazišao sva očekivanja kako produkcijski tako i organizacijski.

Na trodnevnom kampu 32. djevojke iz cijele Bosne i Hercegovine imale su priliku da uče, zabave se, te steknu potrebna znanja i vještine kako bi zablistale na prelijepoj scenografiji od 20 h u Hotelu Mepas u Mostaru.

Cijeli tim direkcije se potrudio da djevojke imaju sve potrebno, te je tim fotografa, video producenata,trenera, koreografa radio na pripremi nastupa najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine.

PROČITAJTE I:   FOTO: "Karta za raj" prikazana na specijalnoj premijeri u Cineplexxu

U posjetu Models campu je dolazio i poznati fitness trener iz Mostara Adnan Smayki koji je održao predavanje o zdravoj ishrani i trenažnom procesu kako bi unaprijedio znanje i vještine učesnica ovog velikog državnom projekta. Djevojke su imale priliku da posjete najbolje klubove u gradu,restorane obiđu stari grad,stari most, te druge zanimljive lokacije u Mostaru. Trodnevni models camp odvijao se u prelijepoj Villi Milas gdje su djevojke zaista uživale.

PROČITAJTE I:   FOTO: "Karta za raj" prikazana na specijalnoj premijeri u Cineplexxu

Na finalnoj večeri sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program, nastup plesnih grupa, mažoretkinja, te zvijezde večeri vlasnika hitova El Fuego,Ai Mami Valentino Perutina.

Koliko projekat ulaže u znanje i edukaciju modela govori činjenica da je glavna nagrada za državnu pobjednicu stipendija za školovanje u iznosu od 12 000 KM koju dodjeljuje generalni partner projekta Internacionalni univerzitet Travnik.