Biznis

HBO Max Stiže u Bosnu i Hercegovinu!

HBO Max Stiže u Bosnu i Hercegovinu!- Od utorka, 8.3.2022. godine, u vaš HBO Premium paket stiže ekskluzivna streaming platforma HBO Max, umjesto dosadašnje HBO GO!

Već 45 dana nakon kino premijere, odnosno holivudske premijere, uz HBO Max blockbusteri su u vašem domu. Najpopularnije naslove svjetskih produkcija – Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i druge ekskluzivne sadržaje, od koji su neki u 4K rezoluciji, gledajte bilo gdje i bilo kad – na novoj video streaming platformi i aplikaciji HBO Max, gdje vas čeka još više naslova nego u HBO OD!

Vrhunsku zabavu koju su kreirale svjetske produkcije gledajte na do pet personalizovanih profila, uz mogućnost registrovanja neograničenog broja uređaja po pretplati, a na tri uređaja istovremeno i uz najkvalitetniji surround zvuk – Dolby Atmos!

PROČITAJTE I:   Cijene u regionu jutros: Kafa najjeftinija u BiH, hljeb u Srbiji

Da li se HBO Max usluga dodatno naplaćuje?

HBO Max će od 8.3. biti sastavni dio HBO Premium paketa koji Vam je dostupan, bez dodatne naplate, odnosno po nepromijenjenoj cijeni.

Kako da aktivirate HBO Max ako već imate HBO GO aplikaciju?

Veoma lako. Nova HBO platforma HBO Max zamijeniti će postojeću HBO GO aplikaciju.
Svi korisnici koji su imali aktivan HBO GO, moći će od 8.3. da preuzmu HBO Max aplikaciju sa svog app store-a i uloguju se istim podacima kao za HBO GO.

Kako da aktivirate HBO Max ako prethodno niste aktivirali HBO GO?

Od 8.3. preuzmite aplikaciju HBO Max sa svog app store-a. Na portalu MojTelemach u okviru opcije Televizija, u sekciji HBO Max pronađite jedinstveni aktivacioni kod. Registrujte svoju HBO Max aplikaciju odabirom operatera Telemach i unosom koda sa MojTelemach portala. Popunite formular i završite registraciju.

PROČITAJTE I:   Top 10 kompanija u industriji namještaja u prošloj godini

Da li će aplikacija biti dostupna na EON Smart Boxu?

Da, HBO Max će biti dostupan od 8.3. i na EON Smart Box-u uz prethodno preuzimanje aplikacije sa Google Play Store-a.

Da li je i dalje dostupna HBO OD usluga?

Da. U okviru HBO Premium paketa dostupna su, kao i do sada, tri HBO i dva Cinemax TV kanala u HD rezoluciji, HBO OD i HBO Max, koji od 8.3. zamjenjuje HBO GO.

Za više informacija kliknite ovdje.

Možete nas kontaktirati i putem chat-a na website-u, društvenih mreža ili kontakt centra na 1360.

 

Vaš Telemach