Showbiz

Izbor za fotomodela BiH u Mostaru

Izbor za fotomodela BiH u Mostaru- Nakon godinu dana potrage za licima specifičnog tipa širom Bosne i Hercegovine 11 predtakmičenja i 2 polufinalna predtakmičenja u Federaciji, Brčko Distriktu i Republici Srpskoj vrijeme je za veliko državno finale.

35. najljepših djevojaka dolazi na trodnevni Models Camp kako bi se pripremale za ovaj modni spektakl. Tim fotografa, koreografa, fitness trenera, nutricionista, make up artista, frizera pripremat će djevojke kako bi zablistale na finalnoj većeri 17.10.2021. u prelijepoj dvorani Queen Hotela Mepas. Fashion M kao producent ovog takmičenja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržista Bosne i Hercegovine i regiona. Djevojke koje su dio finalnog izbora moraju biti elekoventne, talentovane, a fokus se stavlja i na obrazovanje. U prilog tome govori i činjenica da je direkcija na federalnom izboru kao glavnu nagradu dodjelila stipendiju u iznosu od 12 000 KM na Univerzitetu IUT. Federalna pobjednica je zahvaljujući projektu postala glavna uloga u spotu poznatog repera Jala Brata za pjesmu Maria.I druge djevojke su imale priliku da učestvuju u revijama, photoshootinzima i drugim angažmanima.

Pored učešća djevojaka u finalnoj večeri posjetitelje očekuje i bogat show program uz specijalnog muzičkog gosta Valentina Perutine, plesne grupe,mažoretkinja, te modna revija Top modela agencije Fashion M.

Projekat je podržao Grad Mostar kao generalni pokrovitelj.

Generalni sponzor izbora je Number 1,, zlatni sponzor Eisberg energy, sponzor Plaza Mostar, oficijalno piće izbora je Eisberg energy drink.Za frizure učesnica pobrinut će se Salon ljepote „AS“ i Danny hair style,za make up pobrinut će se Salon Infinia.Predivne bukete za pobjednice pripremit ce Elan flower therapy kao i poklone Lets go .ba, Butik Feeling, Borboleta joaillerie BiH.

Medijski pokrovitelji Face TV, Magazin Azra, RSG Radio, Bljesak.info, Centralna.ba, Zenicablog.

Obezbjedite svoje rezervacije i budite dio spektakla mladosti i ljepote.

Poštivajmo zajedno sve mjere zaštite.

Zadnje objavljeno