Showbiz

James McAvoy i Claire Foy u trileru “Otet” od sutra u našim kinima

James McAvoy i Claire Foy u trileru “Otet” od sutra u našim kinima- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da snažan i izuzetno realno prikazan triler OTET (MY SON) od DANAS možete pogledati u našim kinima.

U glavnim ulogama nalaze se sjajni James McAvoy i Claire Foy, koji su na fantastičan način dočarali roditeljsku patnju i sve ono što je roditelj spreman da uradi, kada mu se djete nađe u opasnosti.

PROČITAJTE I:   Malci 2: Gruov početak od 30. juna u svim bh. kinima

Ovaj naslov predstavlja revolucionarno otkriće u kinematografiji jer glumac i publika u isto vrijeme zajednički otkrivaju misteriju. Ne propustite da na velikom platnu doživite jednu napetu životnu priču koja će vas obuzeti u svakom minutu gledanja.

O FILMU: Nakon što je godinama svoju karijeru stavljao iznad svoje porodice, Julien (James McAvoy) ima propali brak i otuđenog sina. U toku putovanja dobija poziv da je sedmogodišnji dječak nestao dok je bio u kampu. Kada vlasti pruže malu pomoć, Julien je primoran da preuzme stvar u svoje ruke. Podstaknut osjećanjem krivice zbog zanemarivanja porodice, odlučan je da učini sve što je potrebno da pronađe svog sina – i otkrije misteriju dječakovog nestanka. U duhu filma “Taken”, OTET je intenzivan misteriozni triler koji će vas garantovano držati na ivici vašeg sjedišta.

PROČITAJTE I:   FOTO: U Cineplexx Sarajevo održana pretpremijera animirane avanture "Malci 2- Gruov početak"

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku: