Biznis

KAKO DA ODABERETE SMART TELEVIZOR PO VAŠOJ MJERI

Sa ljetom, osim vrućina dolazi nam i evropsko prvenstvo u fudbalu. Mnogi od nas planiraju kupiti novi smart televizor za bolji ugođaj praćenja omiljenih utakmica. Stoga je pred vama puno dilema i puno želja!

Želite li vrhunsku sliku na svom smart televizoru, kao i mogućnost da se prestanete nervirati zbog korištenja vaših omiljenih aplikacije na smart televizoru? Naravno da želite, isto kao što želite i jednostavno povezivanje vašeg smart televizora sa vašim mobitelom ili drugim smart uređajima u vašom domu. Ako ste napredni korisnik Android operativnog sistema, na vašem mobitelu, preporučujemo vam da i vaš smart televizor bude s Android operativnim sistemom. Često se postavlja pitanje da li je bolji smart ili Android televizor? Svaki Android televizor je ujedno i smart televizor, dok obrnuto ne važi. Smart televizori mogu imati i druge operativne sisteme. Određeni brendovi razvili su sopstvene operativne sistema koji omogućavaju upravlja i drugim smart uređajima u domaćinstvu. Tako na primjer uređaje poput frižidera ili mašina za pranje moguće je povezati na smart televizor.

PROČITAJTE I:   Najavljena gradnja autoputa od Foče do Trebinja

IMTEC vam nudi širok izbor smart televizora uz povoljne cijene i mogućnost najjednostvnije kupovine na rate, do 24 mjeseca, bez odlaska u banku, bez nepotrebne dokumentacije, jer kompletan proces kupovine završavate u IMTEC poslovnicama. Svi televizori iz ponude dolaze sa garancijom i maksimalnim poštivanjem garantnih uslova. Više o ponudi možete pročitati OVDJE ili posjetite najbližu IMTEC poslovnicu.

PROČITAJTE I:   U opštini Sokolac "solarna revolucija": U pripremi desetine projekata

Zadnje objavljeno