Biznis

Masaža i spa rituali u Sarajevu kakvu možete doživjeti samo u dalekoj Aziji – Oporavite tijelo od umora i stresa

U Sarajevu na samo 20 metara od Vijećnice na adresi Tabaci 7, otvoren je AMMAN Spa & Beauty centar za žene i muškarce.

Ugodan i neobičan orijentalni ambijent u strogom centru Starog Grada, upotpunjuje pet soba za masažu, koje su opremljene posebno izrađenim drvenim krevetima, te specijalnim tajlandskim krevetima za thai masažu, kozmetički salon, sauna i soba za relaksaciju. Osim brojnih vrsta masaže, u Amman Spa & Beauty Centru postoje brojne spa usluge, peeling cijelog tijela, detox maske za lice i tijelo, sauna, bogate keratinske maske za kosu, te drugi kozmetički tretmani poput depilacija, manikira, pedikira, nadogradnje trepavica, hemijskog čišćenja lica itd.

Ekskluzivno uređeni i prostrani salon na tri sprata garantuje privatnost, tako da muškarci i žene koje zahtijevaju strogu privatnost mogu biti odvojeni po spratovima.

PROČITAJTE I:   Ko jede najviše mesa na Balkanu?

U ponudi su različite vrste manikira, nadogradnje noktiju, geliranja, trajnog laka i spa manikure, te tretmani za njegu nogu poput spa pedikira, ruskog ili suhog pedikira i trajnog laka za nokte.

Njega lica nikada nije bila lakša uz profesionalno osoblje koje korištenjem ultrazvučne špatule za čišćenje lice kožu čisti, te ostavlja njegovanom, hidriranom i blistavom. Tu su i tretmani za trepavice i obrve uz koje će briga o licu biti još jednostavnija – lash lift, ruski volumen, oblikovanje i farbanje obrva.

Nova spa oaza nudi i različite vrste masaža poput masaže vrućim vulkanskim kamenjem Thai masaže, relax masaže, deep tissue masaže, sportske masaže, aromaterapije, masaže za trudnice, te brojnih spa rituala za oporavak tijela od stresa i umora.

PROČITAJTE I:   Predstavnici AS Holdinga na Prvoj međunarodnoj halal trgovačkoj konferenciji u Teheranu

Poseban doživljaj za posjetioce je thai masaža. AMMAN Spa & Beauty Centar je opremljen sa četiri kreveta za tajlandsku masažu i edukovanim terapeutima koji su prošli detaljan i višesedmični trening sa azijskim terapeutima tajlandske masaže. Ovaj tretman aktivne masaže pruža niz zdravstvenih prednosti koje uključuju i smanjenje stresa, ublažavanje napetosti u mišićima, povećanje energije, stimulisanje cirkulacije, i poboljšanje pokretnosti ekstremiteta.