Showbiz

Muzička produkcija BHRT-a s ponosom predstavlja prvi singl “Krila anđela” s novog albuma Davora Ebnera

Davor Ebner predstavio je spot za predivnu ljubavnu baladu „Krila anđela“. Ovo je prvi singl sa predstojećeg albuma u okviru projekta EBNER, u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. Pjesma će uskoro biti dostupna i na digitalnim muzičkim servisima.

Autentičan i dosljedan svom prepoznatljivom stilu interpretacije Davor Ebner „Krila anđela“ pretočio je u čistu emociju. Autor teksta pjesme je Ivan Barbalić, koji je zajedno sa Ivanom Dujmovićem radio i muziku. Aranžman i produkciju, također, potpisuje Ivan Dujmović. Postprodukciju i mastering pjesme radio je Oli Morgan iz Abbey Road studija u Londonu. Spot za pjesmu sniman je na Tenerifima, kameru i režiju radila je Ivana Vladić, postprodukciju Alexandra Cvacean.  „Krila anđela“ predstavljaju uvod u sjajan album koji će izaći u okviru ovog projekta.

PROČITAJTE I:   FOTO: U Cineplexx Sarajevo održana pretpremijera animirane avanture "Malci 2- Gruov početak"

Projekat EBNER nastao je početkom godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro – popu sa  kvalitetnom produkcijim i spotovima. Vokal i nosilac projekta EBNER je  Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Evroviziji. Članovi sastava su i basista Ismir Musić, dok su na gitarama Dubravko Đuričić i Mišo Čirko.

PROČITAJTE I:   Malci 2: Gruov početak od 30. juna u svim bh. kinima

Muzička produkcija BHRT-a, uvijek u potrazi za dobrom muzikom, ponosna je što je dio kvalitetnih projekata.

Više na linku: http://www.bhrt.ba/novo-iz-muzičke-produkcije-bhrt-a-ebner-krila-anđela