BiH

Novi detalji naplate parkinga – Žepče Portal

Tragajući za optimalnim rješenjem vezano za naplatu parkiranja na gradskim parkiralištima, imajući u vidu potrebe građana i izbjegavajući kruto poštivanje odredbi Odluke Općinskog Vijeća Žepče o parkiralištima, u dogovoru s nadležnom općinskom službom odlučili smo pružiti mogućnost besplatnog parkiranja na gradskim parkiralištima u trajanju od 10 minuta.

Kontrolor naplate parkinga, nakon utvrđivanja da na parkiranom vozilu nije istaknuta važeća parking karta, fotografirat će vozilo i sačekati 10 minuta, a nakon toga, ukoliko na vozilo u međuvremenu nije istaknuta važeća parking karta, na vozilo postavlja obavijest o počinjenom prekršaju i ponovno fotografira vozilo i priprema podatke za prekršajni nalog.

PROČITAJTE I:   Pogledajte gdje su danas radarske kontrole u Kaknju

Nakon toga, dajemo mogućnost za kupovinu dnevne parking karte na parking automatu ili na blagajni poduzeća uz dostavu podatka o reg. broju vozila za koje je dnevna parking karta plaćena. Dnevnu parking kartu i podatak o vozilu je moguće dostaviti izravno kontroloru naplate parkinga, u upravu poduzeća ili poslati fotografiju putem aplikacije viber na broj koji je naveden na obavijesti o počinjenom prekršaju. Tko u tijeku istoga dana plati dnevnu parking kartu i dostavi podatke o vozilu neće biti prekršajno gonjen.

PROČITAJTE I:   Studenti iz Kaknja postigli suradnju sa agencijom za digitalni marketing: Spajanje teorije i prakse za uspjeh u industriji!

Ukoliko dnevna parking karta ne bude plaćena i dostavljen reg. broj vozila, bit će pokrenut postupak izdavanja Prekršajnog naloga, navode iz JP Komunalno Žepče.

Izvor: zepce.live

Zadnje objavljeno