Biznis

Novo: Organizovani prevoz uz letove WizzAira sa Aerodroma Sarajevo do Zenice

Vijest da WizzAir uvodi linije sa Aerodroma Sarajevo odjeknula je u bh. dijaspori, a i među svima nama koji su tokom pandemije poželjeli putovanja. Osim linija sa Aerodroma Tuzla na koje smo već navikli, od juna 2021. godine WizzAir iz Sarajeva leti za čak devet destinacija: Basel, Brussels, Dortmund, Memmingem, Eindhoven, Copenhagen, Gothenburg, Stockholm i Paris.

Da ova prilika bude još atraktivnija za putnike pobrinuo se oficijelni partner WizzAira i RyanAira za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer. Balkan Transfer je bh. brend koji je zbog svojih inovacija u ovom segmentu prepoznat od strane vodećih aviokompanija, te je svoje poslovanje proširio i u druge zemlje. Tako je Balkan Transfer od ovog ljeta oficijelni partner WizzAira i RyanAira i na aerodromima Split i Pula u Hrvatskoj.

Balkan Transfer prepoznatljiv je po kvalitetu aerodromskih transfera, po pouzdanosti, povoljnim cijenama i tačnosti. Osim transfera sa Aerodroma Tuzla i Aerodroma Banja Luka, Balkan Transfer sada povezuje Aerodrom Sarajevo sa Zenicom uz svaki let WizzAira. Dostupni su transferi do centra grada, i transferi do i od vaše adrese. Osim Zenice, dostupni su i transferi do Visokog, Kaknja, ali i Viteza i Travnika.

PROČITAJTE I:   Proizvođači peleta tužili BiH - Biznis Info

Desetine hiljada putnika, nula kašnjenja na let

Na svojim transferima Balkan Transfer koristi najbolje i najsigurnije rute bez bespotrebnih kilometara kako bi vam omogućio ugodan i pravovremen dolazak na vašu adresu. Svi transferi usklađeni su s letovima i planirani tako da sa aerodroma krenu pola sata nakon slijetanja, odnosno da na aerodrom stignu dva sata prije polijetanja. U slučaju kašnjenja aviona, ili duže carinske procedure nemate razloga za brigu, Balkan Transfer će vas čekati koliko god je potrebno.

PROČITAJTE I:   Saračević Tešanj zapošljava CNC operatera

Važno je istaći da vaše transfere trebate rezervisati unaprijed putem www.balkantransfer.com, te tako osigurati svoj transfer na vrijeme i putovati bez brige. Na modernoj, brzoj i sigurnoj web-stranici omogućeno je i plaćanje karticom, tako da ne morate brinuti o gotovini. Nova vozila i profesionalni vozači, uz stroge standarde i procedure kvaliteta i sigurnosti, garantuju najudobniji način da putujete na vaš let ili sa vašeg leta.

Da cijela usluga bude još bolja za putnike brine se Balkan Transferov dinamični sistem cijena koji će vam često donijeti značajne popuste i uštede. Osim standardnih 50% popusta za djecu, trenutno su na svim novim linijama cijene spuštene između 20 i 30%. Posjetite www.balkantransfer.com i uvjerite se sami!

Zadnje objavljeno