Biznis

Pivopije, ovo je oglas za vas!

Po tvom mišljenju, Tuzlanski pilsner je najbolje ili najgore pivo u BiH? Možda nisi ni na jednoj strani, ali smatraš da jednostavno može bolje i da treba da vrati svoj nekadašnji sjaj? Onda je ovo oglas za tebe!

Pivara Tuzla poziva svoje žestoke kritičare i prave pivopije da probaju i testiraju recept Tuzlanskog pilsnera, u koji je uliveno preko 130 godina iskustva.

S ciljem da Tuzlanski pilsner vrati na puteve stare slave, Pivara je milionskim investicijama poboljšala proces njegove proizvodnje. Recept je razvijen imajući na umu da dobro pivo uvijek čini fina ravnoteža sastojaka, dok je proizvodnja ostala potpuno prirodna, kakva je oduvijek i bila.

PROČITAJTE I:   Telemach fondacija podržava 12 projekata sa gotovo 55.000 KM

Da bi se uvjerili da je recept besprijekoran, Pivara Tuzla poziva sve ljubitelje piva da podijele svoje mišljenje. Od vas se traži da podignete čašu i dobro osmotrite njegovu zlatnu boju i sjaj, udahnete poznati miris, i uživate u hladnim i pjenušavim gutljajima svog omiljenog pića. Zatim, da razmislite i procijenite da li je Pilsner baš po vašem ćeifu.

PROČITAJTE I:   Cijene u regionu jutros: Kafa najjeftinija u BiH, hljeb u Srbiji

Uz dobro pivo bit će obezbijeđena i dobra meza, a u znak zahvalnosti za konstruktivnu kritiku, svaki od degustatora dobit će i gajbu Tuzlanskog Pilsnera!

Poziv je otvoren do 19. juna na sljedećem LINKU, a prijaviti se mogu svi punoljetni građani BiH. Živjeli!