Biznis

Počeo je najveći Regionalni sajam poslova

Počeo je najveći Regionalni sajam poslova- Svi oni koji traže prvi posao ili bi rado do novog zaposlenja, neka spreme biografije (CV) jer imaju fantastičnu šansu da pronađu pravu ponudu za sebe na najvećem online Regionalnom sajmu poslova.

Ove godine online Regionalni sajam poslova bit će organizovan po dvanaesti put zaredom, a održat će se od 13. do 20. oktobra. Svi posjetitelji sajma, na adresi mogu istraživati bogatu ponudu preko 1.000 slobodnih radnih mjesta koje predstavlja 130 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regije.

Neki od izlagača u Bosni i Hercegovini ove godine su: JYSK, ALMA RAS d.o.o., Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo, Teleperformance BH, Konzum, NLB Banka a.d. Banja Luka, NLB Banka d.d. Sarajevo, Transcom, British American Tabacco, SPAR, Agent Locator, Mahle, Unicredit Bank d.d. Mostar, Quantox Technology, Strabag, BtoBet, ProCredit Bank.

PROČITAJTE I:   Italijanski investitor za 1,5 miliona KM kupio objekat, pokreće proizvodnju

Sajam već tradicionalno organiziuje MojPosao.ba u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.net – Hrvatska, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

PROČITAJTE I:   Najavljena gradnja autoputa od Foče do Trebinja

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje biografije, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao.ba, te dođu na sajam. Za prijavu na oglase jedino što treba je internet i biografija, a čak ne treba niti profil na MojPosao.ba, obzirom da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne.

Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da će svi pronaći nešto za sebe.

Posjetite sajam od 13. do 20. oktobra na sljedećem linku i pokrenite karijeru u pravom smjeru.

Za više informacija obratite se na: marketing@mojposao.ba ili tel. 033 846 944.

Zadnje objavljeno