Biznis

Počeo sa radom biznis portal BILANS.ba

Biznis informativni portal BILANS.ba počeo je danas sa radom. Redakcija portala je sastavljena je od mladih novinara, ekonomista, i zaljubljenika u pisanje koji će svojim znanjem i iskustvom prenijeti vam informacije iz prave ruke.

Kako su nam rekli u redakciji, cilj im je da podižu ekonomiju Bosne i Hercegovine, tako što će dati prostor svakoj osobi, fizičkom i pravnom licu koji počinje sa radom. Mi ćemo biti njihov promotor za ono čime se bave. Nećemo tražiti nikakvu naknadu, jer nam je cilj da imamo što više uspješnih pravnih subjekata.

PROČITAJTE I:   Američki div u Hrvatskoj će zaposliti 1.500 ljudi, računaju i na radnu snagu iz susjednih zemalja

“Naš portal će promovisati nove vrijednosti, ljude koji se bave zanimljivim zanimanjima, pružat ćemo priliku onima koji su na samom početku da se za njih čuje. Stvarat ćemo zanimljive priče, davati korisne savjete, pružati zanimljive informacije iz svijeta biznisa sa fokusom na Bosnu i Hercegovinu”, rekao nam je Admir Velić, urednik portala.

PROČITAJTE I:   Poznati prvi "stanovnici" novog terminala Aerodroma Sarajevo

Obećavamo da ćemo na našem portalu redovno obavljivati savjete iz biznisa, koji će pomoći posebno onima koji tek startuju sa biznisom.

Svakako da će neizostavan sadržaj na našem portalu biti savjeti iz Marketinga, i kako da mala i srednja preduzeća unaprijede svoje poslovanje u okviru svojih kapaciteta.

Tags

Zadnje objavljeno