BiH

Posebna akcija Wizz Aira danas do ponoći

Wizz Air, najbrže rastuća aviokompanija u Evropi, najavljuje popust od 15% na cijene karata, dostupan samo za kupovinu putem mobilne aplikacije. Ponuda se odnosi na odabrane letove koji bi se trebali odvijati do 31. oktobra.

Ponuda vrijedi samo jedan dan, 18. jula do ponoći.

Među rutama na koje putnici mogu letjeti iz gradova Bosne i Hercegovine na dugoočekivani odmor su destinacije u Francuskoj (aerodromi Paris Beauvais i Basel-Mulhouse-Freiburg), Njemačkoj (Dortmund, Memmingen/Munich West, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden, Berlin Brandenburg, Cologne i Frankfurt Hahn), Belgiji (Brussels Charleroi) ili Holandiji (Eindhoven). Za one koji žele uživati u zapanjujućoj nordijskoj prirodi, sjevernom svjetlu i ponoćnom suncu, Wizz Air nudi letove iz Sarajeva, Banje Luke i Tuzle za Švedsku (aerodromi Malmo, Vaxjo, Gothernburg Landvetter i Stockholm Skavsta) i Dansku (Copenhagen i Billund). Tu su i izuzetno popularni letovi na relaciji Tuzla – Beč. Tokom današnjeg dana putnicima je omogućeno da lakše i po povoljnijim cijenama dođu do karata za ove letove.

PROČITAJTE I:   Više od 7,5 miliona KM za razvoj poduzetništva i obrta u FBiH

Uprkos izazovima koje je donijela pandemija COVID-19, Wizz Air ostaje posvećen pružanju najboljih iskustava za putnike po najpristupačnijim cijenama, čak i u nesigurna vremena.

Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tokom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona.

Efektivan ventilacioni sistem u Wizzovim avionima svakog sata 20 puta u potpunosti mijenja vazduh u kabini. Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija u vazduhu letjelice, posada i putnici moraju nositi maske tokom cijelog leta.

PROČITAJTE I:   Kriza načela i štednju građana

O Wizz Airu

Wizz Air, najbrže rastuća niskotarifna aviokompanija u Evropi, upravlja flotom od 140 aviona Airbus A320 i A321. Tim posvećenih vazduhoplovnih profesionalaca pruža vrhunsku uslugu i veoma nisku cijenu, što Wizz Airu daje prednost od 10,2 miliona putnika u toku finansijske godine koja je završila 31. marta 2021. Wizz Air kotira na Londonskoj berzi pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno proglašena za jednu od najboljih deset najsigurnijih aviokompanija na svijetu od airlineratings.com, jedine svjetske agencije za sigurnost i ocjenu proizvoda, a 2020. aviokompanija godine ATV, što je najzanimljivija čast koju aviokompanija ili pojedinac mogu dobiti, dok je World Finance Magazine proglasio najodrživijom kompanijom u avioindustriji 2021. godine.

Za više informacija:

Paulina Gosk; Wizz Air Group; communications@wizzair.com

Follow us on Twitter: @wizzair

Follow us on Instagram: @wizzair

  Follow us on Facebook: @wizzair

Zadnje objavljeno