BiH

Potpisani ugovori za projekte Omladinske banke Žepče u 2023. godini – Žepče Portal

U srijedu, 17.05.2023., u kino dvorani Doma kulture Žepče potpisani su ugovori o dodjeli novčanih sredstava s predstavnicima neformalnih grupa za 10 projekata Omladinske banke Žepče koji će biti provedeni u 2023. godini.

U kampanji online glasovanja, ove godine je sudjelovalo 26 projekata i ovo je bila jedna od kampanja s najvećim brojem prijavljenih projekata do sada.

Prvih deset najbolje rangiranih projekata su podržani u ukupnom iznosu od 18.857,00 KM.

Općina Žepče u partnerstvu s Fondacijom Mozaik je i ove godine podržala provedbu društveno korisnih projekata putem Omladinske banke Žepče na temelju prijavljenih projekata neformalnih grupa.

PROČITAJTE I:   Ususret izmjenama Zakona: Sve manje slobode govora i izražavanja

Ovom prilikom u ime Općine Žepče prisutne je pozdravila Dijana Vilić i navela kako Općina Žepče kontinuirano od 2010. godine sudjeluje u sufinanciranju projekata mladih zajedno s Fondacijom Mozaik. Sufinanciranjem projekata daje se posebna podrška mladim ljudima koji će svoj aktivizam usmjeriti ka obrazovanju, kulturi i sportu u svojoj lokalnoj zajednici. Ovom prilikom je još jednom uputila iskrene čestitke svima koji su sudjelovali u ovom procesu.

Potpisivanju ugovora su nazočili predstavnici neformalnih grupa koji će realizirati svoje projekte, te članice Odbora Omladinske banke Žepče. Ispred Fondacije Mozaik potpisivanju je nazočila Armela Ramić.

PROČITAJTE I:   Postignut dogovor sa Općom bolnicom “dR.Abdulah Nakaš” – RTV BPK

Armela Ramić je zahvalila svim sudionicima ovogodišnje kampanje, te čestitala na dobro napisanim projektima i poželjela što više uspjeha u provedbi istih.

Odobreni projekti za 2023. godinu su: Škola tenisa 2023, Betoniranje igrališta za djecu u sportsko-rekreacijskom centru – MZ Lupoglav, Metalna kapija kaže: “Sačuvajmo što smo postigli!”, Igračke za dječje igralište u Pačićima, Škola karate-a, Učenje kroz igru, Igralište, Ljetna škola Engleskog jezika, Dječji raj i Naša ulica.

Izvor: zepce.live

Zadnje objavljeno