Biznis

Poziv na Info dan prezentacije Javnih poziva FMRPO u Žepču

Razvojna agencija Žepče u partnerstvu sa Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta organizira Info dan prezentacije javnih poziva raspisanih po Javnom natječaju za odabir korisnika grant sredstava tekućih transfera za 2022. godinu.

Info dan će se održati 16.05.2022. godine Domu kulture Žepče – Sala OV ili Kino dvorana (ovisno o broju sudionikau Žepču sa početkom u 12 sati.

Na Info danu biti će predstavljeni uvjeti prijave, iznosi koji stoje na raspolaganju aplikantima, te će biti odgovoreno na sve upite i nejasnoće u vezi javnih poziva od strane predstavnika Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

PROČITAJTE I:   Vlada ZDK odobrila 1,1 miliona KM podrške razvoju konkurentnosti privrede

Na javne pozive mogu aplicirati Općine i gradovi u Federaciji Bosne i Hercegovine, poduzetnički inkubatori, tehnološki parkovi, akceleratori, poduzetnički centri, klasteri i razvojne agencije, Udruženja poduzetnika i obrtnika i komore, obrtnici i kompanije.

Rok za prijavu na javne pozive: 31.05.2022. godine (utorak).

Na info dan u Žepču pozvani su: predstavnici Općina/Gradova i MSP sektor sa područja gradova Zenice, Gračanice, Zavidovići, i općina Žepče, Maglaj, Usora, Tešanj, Doboj Jug, Doboj Istok i Banovići.

PROČITAJTE I:   Cijene u regionu jutros: Kafa najjeftinija u BiH, hljeb u Srbiji

Molimo Vas da nam potvrdite prisustvo na Info danu do petka 13.05.2022. godine do 12 sati, na telefonski broj Razvojne agencije Žepče 032 880 273 ili e-mail razepce@gmail.com.