Showbiz

Sergej Ćetković u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju – Ulaznice u prodaji

Na prelijepoj ljetnoj pozornici amfiteatra Herceg etno selo u Međugorju, 16.7.2021. u 21 sat nastupit će jedan od omiljenih izvođača pop glazbe Sergej Ćetković. Ulaznice za koje vlada veliki interes puštene su u prodaju po pretprodajnim cijenama od 25 KM za tribine i 35 KM za VIP parter (najbolja mjesta), a nakon prodaje ograničenog kontingenta cijene će biti više. Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela Međugorje, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko sustava kupikartu.ba.

‘’Ovo će biti drugi Ćetkovićev nastup u amfiteatru, a s obzirom koliki interes i euforija vlada na društvenim mrežama od strane ljubitelja njegove glazbe, nema sumnje da će i nadolazeći koncert kao i onaj prethodni koji se održao prije dvije godine, biti u kratkom roku rasprodan’’, priopćili su organizatori iz agencije Primera.

Sergej Ćetković izvođač je koji iza sebe ima šest studijskih albuma i tri kompilacije, a nedavno je predstavio publici novu pjesmu ‘’Kofer’’ s kojom je najavio svoj sedmi studijski album čiji izlazak očekujemo na jesen.
Sve informacije o nadolazećem koncertu pratite na društvenim mrežama agencije Primera; IG @agencija.primera i FB Primera Mostar.

Zadnje objavljeno