BiH

Sunčano vrijeme u BiH, narednih dana temperature do 23 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme, s vjetrom slabim do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, javlja Anadolu Agency (AA).

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 19 stepeni Celzijusa, na jugu zemlje do 22, najavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23.

PROČITAJTE I:   VIDEO+FOTO: Uoči Kurban-bajrama - Preporuke IZ u BiH, Agencije za certificiranje halal kvalitete i INZ-a u vezi klanja kurbana, zbrinjavanja mesa i otpada

U Bosni i Hercegovini u petak sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus dva i tri, na jugu do 11. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23.

U subotu se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus jedan i četiri, na jugu zemlje do 11. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23.

PROČITAJTE I:   Međunarodni dan yoge u Visokom