Biznis

Telemach: Uživajte uz otključane kanale i Video klub!

Telemach: Uživajte uz otključane kanale i Video klub!- Praznici su najljepši u toplini doma uz porodicu, prijatelje i TELEMACH.

Zato, spremite se za sate uživanja, jer od 13.12.2022. do 17.1.2023.otključavamo dodatne kanale* i Video klub, a uz to simbolično darujemo i 2023 EON Kids daljinca najmlađim korisnicima.

Uživajte u otključavanim TV kanalima i naslovima iz Video kluba koje poklanjamo našim Telemach, EON van Telemach mreže i Total TV korisnicima i ove godine. Pored Nova Max i Nova Series prazničnu čaroliju u vaš dom donijet će najbolji filmski i serijski program Fox Movies, Pickbox i CineStar kanala, kao i otključani katalozi u okviru Video kluba.

PROČITAJTE I:   Aerodrom Banja Luka uvodi novi zračnu liniju

Praznična magija donosi i specijalno iznenađenje – nove atraktivne naslove u okviru kataloga „Naš poklon“ za korisnike EON Full I EON Premium paketa*.

Da se prazničnim danima i poklonima najviše obraduju najmlađi odavno znamo, zato smo i za njih pripremili 2023 poklon primjeraka EON Kids daljinskog upravljača za najljepšu Novu godinu. Svi Telemach korisnici koji u okviru svojih paketa imaju EON Smart Box, mogu da se prijave za promotivan primjerak EON Kids daljinca putem MojTelemach portala ili aplikacije.

PROČITAJTE I:   BBI banka uvodi nove usluge: BBI Digital Smart bankomati širom BiH

Neka novogodišnja čarolija počne!

Sretni praznici!

* Svi dodatni TV kanali bit će otvoreni automatski, osim kanala iz HBO, CINEMAX, HBO Premium i Zadruga paketa koji nisu dio promocije.

* Za korisnike EON Full i EON Premium paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i telefonije, odnosno korisnike EON Full i EON Premium paketa koji sadrže usluge televizije i interneta.

Zadnje objavljeno