Showbiz

U kino konačno stiže “TOP GUN MAVERICK”

TOP GUN: MAVERICK pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim kinima, a karte za film koji je vrijedilo čekati više od tri decenije možete kupiti već danas u Cineplexxu BiH i CineStaru BiH!

Ukoliko i vi „osjećate potrebu za brzinom”, obožavate adrenalinske filmove ali i one koji bude nostalgične i posebne emocije, TOP GUN MAVERICK ne smijete propustiti jer ima sve nabrojano, ali i mnogo više od toga!

Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Cruise, a rame uz rame sa njim vidjet će te i neka stara, dobro poznata lica koje ste voljeli. Dodatnu svježinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Miles Tellerom koji tumači jedan od glavnih i veoma bitnih likova. Pored njega zasluženo ističemo i Jennifer Connelly koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Michela.

PROČITAJTE I:   FOTO: U Cineplexx Sarajevo održana pretpremijera animirane avanture "Malci 2- Gruov početak"

TOP GUN MAVERICK je definitivno dostojan nastavak filma uz koji su odrasle generacije zaljubljenika u filmove! Prvi film pomjerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa vjerujemo da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze a Pit Michel ostati ono što je oduvijek i bio – najbolji među najboljima!

O FILMU: Nakon više of 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverick” Michel (Tom Cruise) je tamo gdje i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije vidio, Maverick sreće poručnika Bradle Bradshawa čiji je nadimak “Rooster”, sina Maverickovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nicka Bradshawa, zvanog “Gus”.

PROČITAJTE I:   Malci 2: Gruov početak od 30. juna u svim bh. kinima

Suočavajući se sa neizvjesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverick se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahtjeva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon pretpremijernih projekcija u Cineplexxu BiH i CineStaru BiH, TOP GUN MAVERICK na redovni kino repertoar stiže 26. maja!