Showbiz

Veliki koncert u Zetri 18. marta 2023. godine

 

LEGENDARNI THE GIPSY KING SA ORIGINALNIM PJEVAČEM NICOLAS REYESOM PRVI PUT U SARAJEVU!

(Sarajevo, 05. decembar, 2022) Jedinstveni muzički svjetski sastav, Grammy dobitnici Gipsy Kings po prvi put dolaze u Sarajevu, 18. marta 2022. godine u Olimpijsku dvoranu Zetra. Legendarni sastav iz Francuske će predvodit maestralni Nicolas Reyes, glavni vokal benda koji je snimio sve najveće hitove ovog jedinstvenog muzičkog benda. Nakon uspješno organizovanog koncerta Stinga, produkcijska kuća Avalaon je odlučila u Sarajevu prirediti još jedan spektakl za pamćenje, te opravdati najavu da će glavni grad Bosne I Hercegovine od sada biti redovno na spisku svjestkih muzičkih imena.

PROČITAJTE I:   U produkciji BH Content Laba: Snima se novi sitcom „Princ iz Eleja“

“Radeći na koncertu Stinga u Sarajevu, u 13 mjeseci sam proveo više od 90 dana.

Bukvalno sa svih strana, u kafićima, restoranima, taksi vozilima slušao sam kako sviraju Gipsy Kings i kako Nicolas pjeva. Rekao sam, zašto da ne, hajmo ih dovesti u Sarajevu kad ih Sarajevo već toliko voli. Oni veoma rijetko gdje nastupaju, ali kada nastupaju to su ozbiljne američke turneje ili veliki etno-world festivali po Evropi, pa će Sarajevo I ovoga puta dobiti još jedan ozbiljan muzički spektakl za pamćenje”, poručio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

PROČITAJTE I:   U produkciji BH Content Laba: Snima se novi sitcom „Princ iz Eleja“

 

Ulaznice će biti dostupne u prodaji od od 07. decembra putem sistema www.kupikartu.ba i to po vrlo povoljnim cijenama za sve zone od

  • 44 KM
  • 49 KM
  • 69 KM,
  • VIP zona 89 KM.

Izvor: rtvbpk.ba

Zadnje objavljeno