Showbiz

VIDEO: “KLIFORD VELIKI CRVENI PAS” pretpremijerno u kinima od 1. januara

VELIKO nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da će prvi naslov koji Una film donosi na VELIKA platna u 2022. godini biti predivan porodični film KLIFORD VELIKI CRVENI PAS (CLIFFORD THE BIG RED DOG).

Ova topla i veoma zabavna emotivna priča pretpremijerno će se prikazivati od 1. januara u odabranim kinima. Posjetite tokom praznika vaše omiljeni kino i saznajte šta se dešava kada mali slatki pas poraste preko noći 3 metra! Svakako je VELIKA avantura na pomolu, i ne treba je propustiti!

PROČITAJTE I:   "Zavrzlama", studijski album benda Divanhana, uvršten u selekciju 10 najboljih albuma svijeta

O FILMU: Kada srednjoškolka Emili Elizabet (Darby Camp) sretne magičnog spasioca životinja (John Cleese) koji joj poklanja malog crvenog psića, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama (Sienna Guillori) poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi (Jack Vhitehall) kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svijet kako se voli veliko!

PROČITAJTE I:   "Zavrzlama", studijski album benda Divanhana, uvršten u selekciju 10 najboljih albuma svijeta

Na redovne repertoare svih kina KLIFORD VELIKI CRVENI PAS stiže od 6. januara.

Trailer pogledajte na linku: