Showbiz

VIDEO: “KLIFORD VELIKI CRVENI PAS” pretpremijerno u kinima od 1. januara

VELIKO nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da će prvi naslov koji Una film donosi na VELIKA platna u 2022. godini biti predivan porodični film KLIFORD VELIKI CRVENI PAS (CLIFFORD THE BIG RED DOG).

Ova topla i veoma zabavna emotivna priča pretpremijerno će se prikazivati od 1. januara u odabranim kinima. Posjetite tokom praznika vaše omiljeni kino i saznajte šta se dešava kada mali slatki pas poraste preko noći 3 metra! Svakako je VELIKA avantura na pomolu, i ne treba je propustiti!

O FILMU: Kada srednjoškolka Emili Elizabet (Darby Camp) sretne magičnog spasioca životinja (John Cleese) koji joj poklanja malog crvenog psića, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama (Sienna Guillori) poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi (Jack Vhitehall) kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svijet kako se voli veliko!

Na redovne repertoare svih kina KLIFORD VELIKI CRVENI PAS stiže od 6. januara.

Trailer pogledajte na linku:

Zadnje objavljeno