BiH

Zoran Matić donosi „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“

Autor ostvarenja „50 top lokacija Bosne i Hercegovine“ predstavlja dopunjeno izdanje svoje knjige

Zoran Matić donosi „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma Bosne i Hercegovine

Autor književnog ostvarenja „50 top lokacija Bosne i Hercegovine“ Zoran Matić, predstavlja dopunjeno izdanje svoje knjige pod nazivom „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“.

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom „50 Top lokacija Bosne i Hercegovine“ čiji je tiraž rasprodan za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje priča o Bosni i Hercegovini.

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronmskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rokenrol kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine.

PROČITAJTE I:   Energetska tranzicija: SERDA i GIZ pozivaju preduzeća da se prijave na javni poziv

Na preko 300 starana ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti ovu divnu zemlju na pravi način.

Ovo je jedna od onih knjiga koju rado imate u torbi i u automobilu i koja će da vam obezbijedi neke sjajne trenutke sa vama dragim ljudima,koje ćete dugo pamtiti.

Između ovih korica objedinjene su zanimljivosti, legende i priče, prirodna bogastva, ljudi koji su obilježili ovu zemlju i još mnogo toga. Obezbijedite svoj primjerak i spremite se za sezonu putovanja u Bosni i Hercegovini.

PROČITAJTE I:   Više od 7,5 miliona KM za razvoj poduzetništva i obrta u FBiH

Knjiga „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“ banjalučkog autora Zorana Matića je objavljena u izdavaštvu GrafoMarka iz Laktaša.

Banjalučka promocija knjige održati će se u četvrtak 25.11. u 20h u Narodnom pozorištu Republike Srpske, nakon toga počinje turneja po Bosni i Hercegovini. U srijedu 1.12. Gradska biblioteka Zenica, u petak 3.12. klub MASH, u subotu 4.12. u kafe baru Mr. Elephant u Istočnom Sarajevu i u nedelju 5.12. u Prnjavoru u pabu Pet Lampi.

(FOTO: Vedran Ševčuk Alf)

Zadnje objavljeno